L.O.V.E. B.E.G.I.N

L.O.V.E. B.E.G.I.N

Wednesday, 20 June 2012

::Tumpang Tulis::


aSSalaMUalaiKum...semua
ni blog my wife, nur shafika, aku just menyibuk tulis dkt blog dia,,.saje aje..hehehehe...dia izinkan..hehehe..love u syg...kehidupan kami suami isteri agak berbeza sikit dgn org2 lain...sbb both of us, tengah belajar lagi...kami study fulltime at UKM...tq to UiTM dan KPT yg sponsor kami belajar...org kata belajar lagi rileks dari kerja...ya ke???....tapi aku rasa ada prons n cons nya lah...kalau belajar ni x lah nak kejar masa sgt...flexibe skt....but stress may be sama aje...tapi kalau kerja balik umah dah x pyh fikir sgt, tapi kalau belajar...sentiasa menghantui siang dan malam..al-maklumlah kami dua dua buat by research....dengan nk uruskan rumahtangga, anak n study..agak mencabar jugak lah....may be ramai jugak yg kat luar sana yg dah ada keluarga sambung belajar...tabik jugak lah dkt dia org...dulu masa aku wat dip, ijazah n master, masih single..so senang lah nk ke sana sini...same goes to my wife...tak apa lah...insyallah...doakan kami kuat semangat untuk hbskan pengajian kami di UKM ni....insyallah kalau Allah izinkan kami akan konvo pada konvokesyen yg sama nanti with 2 org anak....chomellnyer.....:)Ya Allah berikan kami kekuatan dan permudahankan segala urusaan kami...amiin....

3 comments:

  1. insyaallah amin...grad on time with two kids...euwwww...chomelll sgt..hahaha..;p

    ReplyDelete